Spirituele verdieping in de Franse Auvergne

In september kun je weer op een heerlijke spirituele verdiepings-vakantie van Thema Travel. Yvonne Weeber begeleidt je, in Frankrijk, van zaterdag 22 tot en met zaterdag 29 september 2007 op je spirituele ontdekkingstocht. Dit gebeurt aan de hand van workshops en natuurbeleving.

Onder leiding van Yvonne Weeber kun je tijdens deze intensieve week een volgende stap zetten op je spirituele pad. Dat pad is voor iedereen weer anders en voor deze opwindende ontdekkingstocht is jouw leven en jouw horoscoop het uitgangspunt. Daarnaast krijg je volop de gelegenheid om in de creatieve workshops uitdrukking te geven aan wat er innerlijk bij je leeft.

Deze week staat in het teken van praktische spiritualiteit en wat je ermee doet in het dagelijks leven. Dus geen gezweef, maar praktische handvatten en instrumenten om je dagelijks leven te verrijken en te verdiepen.

Je verblijft bij Jaap en Ahmed in het rustieke dorpje St. Bérain, ongeveer 1.100 km van Utrecht. De gastheren hebben een karakteristiek Frans huis laten ombouwen tot een verrassende accommodatie waar je je vanaf het eerste moment thuis zult voelen. Ahmed staat met zijn kookkunsten garant voor een week culinair genieten.

Wil je meer weten over deze en andere spirituele vakanties? Neem dan eens een kijkje op de website van Thema Travel.

Lees ook:Evenwicht in energie met Polariteitsmassage
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Ontdek de Godinnenkracht in jezelf
Lees ook:Van oud naar nieuw met spirituele feestweek
Lees ook:Online in balans komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>