Spirituele zomervakantie

Ben je op zoek naar een leuke zomervakantie en ben je toe aan iets anders? Probeer dan eens een spirituele vakantie in Frankrijk. De kleinschalige reisorganisatie Sadhaka bied verschillende creatieve, spirituele en yoga-vakanties voor de zomer van 2007.

Bij Sadhaka kun je onder andere een meditatieweek boeken of een gecombineerde yoga- en meditatievakantie. Ook kun je even lekker bijkomen van alle spanningen van het dagelijks leven tijdens de Zomertraining Bewust Zijn. Deze training duurt een week en is voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en spiritualiteit en er meer over wil weten en leren.

Het doel van de intensieve training is bewust te worden van het hier en nu, van onze eigen gevoelswereld en stevig te aarden zodat we ons energetisch kunnen openen.
Op een ontspannen en meditatieve manier ontdekken we ons eigen licht en kracht en maken we contact met de wereld die in ons eigen wezen schuilt.

De Zomertraining Bewust Zijn wordt deze zomer twee keer in Frankrijk georganiseerd en is in april ook in Nederland te volgen. Voor meer informatie over de data en prijzen van de spirituele vakanties, kun je een kijkje nemen op de website van Sadhaka.

(Bron: Sadhaka)
(Bron illustratie: Sadhaka)

Lees ook:Spiritueel Vrijwilligerswerk
Lees ook:Meditatief wandelen in Leiden
Lees ook:Spirituele vakanties
Lees ook:Puur in je Natuur op vakantie
Lees ook:The World of Meditation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>