Enneagramdriedaagse in Frankrijk

Eind deze maand wordt er in Noord-Frankrijk, op de rand van de Ardennen, een driedaagse intensieve workshop gehouden met het Enneagram. Iedereen die geinteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en in het Enneagram mag mee op deze spirituele reis.

De workshop, die vanaf 25 juni wordt gegeven onder leiding van gecertificeerde enneagramteachers Frits van Kempen en Renske van Berkel, moet een combinatie zijn van verdieping en ontspanning. Voorkennis van het Enneagram is niet noodzakelijk, maar de workshop kan wel als een stevige basiscursus worden beschouwd.

De Enneagramdriedaagse is een spirituele reis, die je persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleert, je de kans geeft stil te staan bij je patronen in stress en rust en je te bezinnen op wie je nu eigenlijk bent én een evenwichtige basistraining vormt in het Enneagram.

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website van Van Kempen Impuls.

Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Lezing ‘De Moderne Heks’
Lees ook:Aanstaande woensdag lezing ‘De Moderne Heks’
Lees ook:Dans jezelf gelukkig met biodanza
Lees ook:Spirituele goede voornemens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>