Ontdek de Godin in jezelf op vakantie

Bij de kracht van je Zijn komen tijdens een week vol creatieve en innerlijke verdieping. Dat kan tijdens de Godinnen-vakantieweek op het landgoed l’Huy Préau in Midden- Frankrijk. Door middel van onder andere, zang en dans, tekenen, dichten, mediteren en wandelen, gaat men op ontdekkingstocht naar de Godin in zichzelf. En dat geldt niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen hiernaar op zoek.

De Godinnen-vakantieweek is deze zomer van 10 t/m 17 juni. Het landgoed ligt in de Movan, een deel van de Bourgogne.
Na een kennismakingsavond gaat de week verder met onder andere elke ochtend een bijeenkomst van alle aanwezigen om samen een aspect van de Godin in zichzelf te onderzoeken, aan de hand van diverse creatieve expressievormen. Na de lunch mag iedereen zijn eigen weg gaan en aan het einde van de dag komt iedereen weer bij elkaar om ieders ervaringen te bespreken.

Tijdens de vakantieweek zal ook het trio Musica Sofia, bestaande uit Mirte Visscher, Jan en Johanna van der Hoogt, aanwezig zijn. Zij maken intuïtieve en inspiratieve muziek vanuit het moment en zijn er om de deelnemers te stimuleren. Ook gasten die een instrument bespelen worden gevraagd dit mee te nemen op de vakantie.

Het verblijf op l’Huy Préau is op basis volpension en de prijzen zijn vanaf 350 euro, afhankelijk van de soort kamer waar je voorkeur naar uit gaat.

Lees ook:Train je intuïtie
Lees ook:De Godin in jezelf
Lees ook:Puur in je Natuur op vakantie
Lees ook:Intuïtief je huis inrichten: ervaar het zelf!
Lees ook:Boekrecensie: ‘Godinnen van eigen bodem’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>