Wist je dat…

…bijvoet in verbinding staat met de Godin Artemis?Dat zie je ook meteen aan de Latijnse naam van het kruid: Artemisia vulgaris. Artemis is de Godin van de jacht en van de maan, maar ook van kuisheid en geboorte. Bijvoet wordt dan ook voornamelijk gebruikt bij vrouwenkwaaltjes.

Lees ook:De veelzijdige kruidnagel
Lees ook:Ontspannen met Lavendel
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Godin: Hathor
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>