Wist je dat…

…het vandaag, 30 oktober 2011 de landelijke dag van de stilte is? In heel Nederland en Vlaanderen (waar het ‘Cultuur van de stilte’ heet) worden er allerleid activiteiten rondom deze dag en het thema georganiseerd. Het doel van de Dag van de Stilte is om de waarde van stilte en rust te hervinden.

Lees ook:Dag van de Stilte 2014: zoek de stilte in jezelf
Lees ook:Het eerste Nederlandse Reiki festival
Lees ook:Benedictijns Weekend in Raamsdonksveer
Lees ook:Workshop Event voor persoonlijke ontwikkeling
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>