Wist je dat…

…er zoiets bestaat als Animisme? Dit is een filosofisch, religieus of spiritueel concept waarbij zielen of geesten niet alleen bestaan in mensen en dieren, maar ook in planten, stenen of natuurlijke fenomenen zoals donder en geografische zoals bergen en rivieren. Religies waarin animisme voorkomt behoren meestal tot volksgeloof of etnische religies zoals hetsSjamanisme, shinto of bepaalde stromingen binnen het hindoeïsme.

Lees ook:Jouw mening over… december
Lees ook:Afrodisiaca op seksblog
Lees ook:Open je hart voor 2012
Lees ook:Vesakha Puja
Lees ook:Jaartraining ‘De Kunst van Vrouw-Zijn’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>