Poll: Wat vind jij van programma’s als Astrotijd en AstroTV?

Ook de bezoekers op Spiritualiteit.blog.nl hebben een zeer uiteenlopende mening over televisieprogramma's als Astrotijd en AstroTV. Daarom kun je nu laten weten wat je ervan vindt in de poll aan de rechterkant op deze site.
En wil je je antwoord uitgebreider geven? Dan kan dat nog steeds bij de reacties onderaan de volgende artikelen:

SP komt met meldpunt tegen Astro TV
en:
Ook stichting Skepsis wil verbod op 'paranormale tv-programma's' 

 

Lees ook:Geen AstroTV voor bezoekers Spiritualiteit-blog
Lees ook:Ook stichting Skepsis wil verbod op ‘paranormale tv-programma’s’
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juli 2008
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?
Lees ook:Onderzoek over spiritueel ondernemen

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Poll: Wat vind jij van programma’s als Astrotijd en AstroTV?

 1. Simone

  Ik vind het een goed programma, op de lijn zitten goeden mensen.
  Echter vind ik wel dat het commerciele wat aan banden mag worden gelegd!
  Maar van mij mogen de programma’s blijven! Sinds de programma’s op tv zijn heb ik het idee dat alle paragnosten een graantje meepikken want Nederland staat steeds meer open voor het spirituele waardoor er meer werk is voor ons!
  Grts Simone

    /   Reply  / 
 2. Joop

  Helemaal mee eens, Simone… Gr. Joop

    /   Reply  / 
 3. Inge

  Hoe meer breekijzers hoe beter.
  Spiritualitiet moet groeien waar het maar kan…niet alleen daar waar de intellectuele spirituele elite iets mee kan. Het bereikt een heel breed pulbliek en het is oa door die programma’s heel aanvaardbaar om bij de koffie effe te checken hoe het met je dooie oma is…práchtig toch?
  Inge

    /   Reply  / 
 4. Karla

  haha, mooi gezegd Inge! :D

    /   Reply  / 
 5. Edwin

  Ik vind zulke programma’s pure geld klopperij.
  Of het ook allemaal wel zo zuiver is heb ik ook mijn twijfels over.

  Ik zeg altijd een ieder zoekt iets wat bij hem of haar past, dat heeft te maken met de groei van de persoon.
  Mensen met het zelfde trillings getal zoeken elkaar toch op zie ook bij zulke programma’s.

  Groetjes,
  Edwin

    /   Reply  / 
 6. ineke

  Ik vind Astro tv op zich een goed programma, er zitten goede, professionele mensen.

  Alleen het bellen vind ik niet goed geregeld, je komt er niet makkelijk door, terwijl ze zeggen dat je de enige bent … en het kost te veel geld.

  Maar de dames die op tv te zien zijn, van 11-1 uur, vind ik wel goed, ik heb regelmatig gekeken. Die, ik weet niet meer hoe ze heet, een getinte vrouw, is mijn favoriet.

  Een vriendin van mij is er onlangs doorgekomen, en ze kreeg goede dingen te horen, die echt klopten!

    /   Reply  / 
 7. Karla

  Hallo Ineke, ik denk dat je Sonia bedoelt. Ik vind haar ook erg goed, een van de besten van Astrotv..

    /   Reply  / 
 8. Sweet&Healthy

  Hallo,

  Ik vind programma’s als Astrotijd en AstroTV pure oplichterij. Zelf heb ik ook een paar consulten gehad en elke keer hoor je toch weer wat anders. Dan vraag ik me toch af hoe dat kan. Ik zal niet beweren dat er geen goede tussenzitten en ik geloof ook zeker dat er mensen met goede intenties bij zitten maar het verleiden van mensen om te bellen terwijl je er toch niet doorkomt…dat is oplichterij. Het is wat anders als ze er eerlijk bij zeggen: het kan zijn dat je er niet doorkomt maar dat is puur voor ons om er geld aan te verdienen. Want elke keer als je belt en je hoort het bandje, ben 1,80 euro kwijt. Nee, ze zeggen: ik wacht op mijn volgende gast, pak nu die telefoon en wie weet ben jij bla bla bla.

  Anyway, ik kan er een lang verhaal van maken maar spiritualiteit zie ik als iets zuivers en dat zie ik niet terug in de programma’s. Qua intenties en zuiverheid rammelt het aan alle kanten. Ben blij voor ze dat er geld aan verdienen maar als je lang genoeg kijkt en niet alles voor zoete koek slikt, merk je dat 9 van 10 adviezen die worden gegeven op de hele mensheid slaat en niet alleen op jou van toepassing is.

  Groetjes,
  Sweet&Healthy

    /   Reply  / 
 9. Sjaak

  “…als je lang genoeg kijkt en niet alles voor zoete koek slikt, merk je dat 9 van 10 adviezen die worden gegeven op de hele mensheid slaat en niet alleen op jou van toepassing is.”

  Dankjewel. Een sprankje hoop in bange dagen :D

    /   Reply  / 
 10. Melinda

  Ik heb het een paar keer bekeken en ik moet toch echt zeggen dat ik de mensen wel goed vind alleen het bellen eraan gewoon niet klopt en de kosten erg hoog zijn. Bijvoorbeeld Sonia is een echt goed medium dat kun je gewoon zien aan haar manier van praten en consulten geven. Alleen is het jammer dat het programma bedorven wordt door de extreem hoge kosten en de kleine kans dat je in de studio komt. Ik heb mijn voorkeur op Sonia, Carolien en Edward. Ik weet niet of er nog meer presenteren. Trouwens Arlette doet het ook goed!

    /   Reply  / 
 11. Hanneke

  Ik vind het een goed programma met goede mensen, die toch ook betaald moeten worden en dus zal er op een of andere manier geld aan verdiend moeten worden. Lijkt mij niet meer dan logisch…

    /   Reply  / 
 12. fake

  Totale misleiding en deze onzin moet duidelijk van buis.
  Wat een totale onzin en mensen trappen er ook nog in..
  Vooral mensen die niet kritisch na denken.

  Kijk maar eens naar die mediums hoeveel vragen ze stellen en dan zogenaamd alles weten, oohja en medische uitspraken doen mag niet nee want stel je voor dat je met oplichting praktijken mensen de dood in jaagt. Ha ha fake ass sh*t

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>