Jouw mening over… NLP

In de anderhalf jaar dat dit blog bestaat zijn er regelmatig artikeltjes verschenen over Neuro-Linguïstisch Programmeren, ofwel NLP. Onder andere uit reacties over deze artikelen bleek dat de meningen over NLP erg verschillen. De een is er meer dan enthousiast over en de ander vindt het een 'eng' piramidespel. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening hierover. Wat betekent NLP voor jou? Heb je er weleens mee te maken gehad? Is het een spel of serieus? Geef jouw mening op Spiritualiteit.blog.nl.

Lees ook:Jouw mening over dit blog
Lees ook:Poll: Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Lees ook:Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?
Lees ook:Jouw mening over… spiritualiteit
Lees ook:Jouw mening over… spirituele tijdschriften

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>