Jouw mening over… Ascension Energie

Ascension Energie is een energie die werd gebruikt in het verborgen rijk van Atlantis, dat eeuwen geleden verloren ging. Nadat ook de Ascension Energie eeuwenlang verloren is geweest, is volgens Ascension Europe, nu weer de tijd aangebroken om deze energie weer onder de mensen te brengen.

Ascension europe brengt de energie opnieuw onder de aandacht aan de han van Ascension Tools en Wheels. Iedere Tool en Wheel heeft zijn eigen specifieke werking, maar er is een ding wat zij gemeen hebben: het brengen van balans en harmonie.

Ascension Europe organiseert verschillende workshops, lezingen en kennismakingsavonden om de gelegenheid te bieden de Ascension producten (beter) te leren kennen, vragen beantwoord te krijgen en onderling ervaringen uit te wisselen. De producten zouden helend werken.

Ik weet zelf net goed wat ik van dit fenomeen moet denken, vooral gezien de producten behoorlijk prijzig zijn. Ik ben dank ook benieuwd wat jouw mening is over Ascension Energie. En wie is er bekend met het fenomeen?

Lees ook:Graancirkel-lezingen in september
Lees ook:Prema Devi: in rust en vertrouwen je ding doen
Lees ook:Jouw mening over… What the bleep do we (k)now!?
Lees ook:4 maart: Roy Martina Experience dag
Lees ook:Paranormaalbeurs Sas afgelopen zondag best bezocht

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jouw mening over… Ascension Energie

 1. Peter den Haring

  Je eerste gevoel is heel vaak juist. Iemand beweert ineens iets wat oncontroleerbaar is maar wel enige indruk maakt, omdat het refereert aan iets Hogers, iets Ouds en iets Wat Wij Nodig Zouden Hebben. Vooruit maar.
  Wie een bruikbare waarschuwing wil hebben, verwijs ik graag naar een artikel dat ik in 2001 geschreven heb voor het tijdschrift BRES. Het heet DE UITVERKORENEN EN HUN SLACHTOFFERS en het staat op http://www.peterdenharing.nl onder NIEUWS/ARTIKELEN. Je vindt daar een bruikbare checklist voor het toetsen van goede en foute leraren en goeroes. Dit lijstje is nog steeds actueel.
  Met leifde en groet van Peter den Haring

    /   Reply  / 
 2. Yfke

  Ik heb zelf ervaring met de producten van Ascension en heb onlangs zelfs een workshop van 2×2 dagen bij hen gevolgd om te leren werken met de instrumenten. Ik heb erg goede ervaringen hiermee, de energie is heel fijnstoffelijk en zuiver en zeker ook krachtig in een subtiele, zachte vorm. Ook de Ascension chair is bijzonder krachtig en zeker aan te raden om eens mee te maken. Personen die werken met deze instrumenten geven regelmatig info-avonden waar je vrijblijvend kunt ervaren wat de instrumenten voor je doen; je zou dus kunnen overwegen je hiervoor op te geven.

  Zelf ben ik een nuchter en down to earth iemand en tegelijkertijd erg sensitief.

  Ik hoop dat je hier iets aan hebt, succes.

    /   Reply  / 
 3. Joost

  Je bent uitverkoren,
  ik ben uitverkoren.

  We zijn allen uitverkoren,
  laat je niet misleiden.

  Betrek je liefsten,
  net als bedrijven werknemers opzuigen.

  Liefde drijft,
  matter boven anti-matter.

  Motie E

    /   Reply  / 
 4. jolanda

  dit heb ik nog nooit in mn leven meegemaakt, zoiets krachtigs, daar is reiki niets bij

  dit is het helemaal
  heb het vandaag meegemaakt, werkt ook op je eigen stemgeluid, hoofd, energie en gevoel

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>