Jouw mening over… Internetconsulten

Ook de paranormaal begaafden en beoefenaars van alternatieve geneeswijzen gaan met hun tijd mee. Tegenwoordig zijn er verschillende internetsites waar je op verschillende gebieden een internetconsult kunt krijgen, bijvoorbeeld via chatten met de webcam.
Een bekende internetconsult-website is Astrocam.

Voor Astrocam werken verschillende mensen met verschilende disciplines om te helpen jou vraag te beantwoorden. Je kunt een van deze mensen aanspreken via e-mail en bijvoorbeeld een chatsessie met deze persoon plannen.

Wat vinden de lezers van spiritualiteit.blog van dit nieuwe fenomeen? Is het betrouwbaar of uitbuiterij? Of misschien een beetje van beetje? Is het raadplegen van een astrocammer iets wat jij zou doen om antwoord op je vraag te krijgen? Ik ben zeer benieuwd, laat het me weten!

Ook als je werkzaam bent als Astrocammer horen we graag wat jouw mening is. Werkt het voor veel mensen? En is het een goede en eerlijke manier om wat bij te verdien? Is er behoefte aan internetconsulten?

Lees ook:De definitie van spiritualiteit
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?
Lees ook:Jouw mening over… Ascension Energie
Lees ook:Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?
Lees ook:Wist je dat…

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jouw mening over… Internetconsulten

 1. Hans

  Hallo..

  Ben geen astrocammer, maar heb wel een praktijk waarbij ik mensen online help met hun problemen. De tarotconsulten zijn gratis.
  Ik denk dat het voor veel mensen laagdrempelig is. Niet alleen omdat het gratis is, maar ook het feit dat ze anoniem hun probleem kunnen voorleggen. Ik ervaar de contacten als heel positief en dat wordt ook bevestigd. Zie o.a mijn gastenboek op
  bovenstaande website.
  Met vriendelijke groet,
  Hans

    /   Reply  / 
 2. Vampire_esje

  Ik vind het sowieso belachelijk dat mensen geld verdienen met hun gaven! Daar heb je het tenslotte niet voor gekregen. Je krijgt je gaven om mensen te helpen!

    /   Reply  / 
 3. Helena

  Ik ben het hier 100% niet mee eens,je doet waar je goed in ben en dan maak je daar je werk van.Iemand die het leuk vind om brood te bakken wordt bakker en geeft ook niet gratis zijn broden weg.Een gave krijg je om er iets mee te doen,iemand die een teken gave heeft wordt misschien ontwerper en die geeft ook niet gratis zijn creaties weg.Als je doet waar je goed in ben maak je daar je werk van, en dan vraag je er geld voor.Ik heb een gave dus ik zou dat gratis moeten doen, en zou daar naast dus werk moeten zoeken om mijn geld te verdienen.Dacht het dus niet, ik doe waar mijn passie ligt en dat is mensen helpen.

    /   Reply  / 
 4. Karla

  Wauw Helena, je hebt echt helemaal gelijk!
  Ik ben het helemaal eens met wat je schrijft.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>