Happinez en de Bijenkorf organiseren signeersessie met Susan Smit

Happinez en de Bijenkorf Amsterdam presenteren op zaterdag 27 april om 15.00 uur een signeersessie met schrijfster Susan Smit op de vierde verdieping van de Bijenkorf Amsterdam.

Susan werkte mee aan het nieuwste Happinez boek: Moederliefde, een bloemlezing. Happinez bundelde in dit rijk geïllustreerde boek de mooiste citaten, gedichten en verhalen over moederliefde. Speciaal voor Moederdag zal Susan Smit dit unieke cadeau voor alle lieve moeders, van jong tot oud, signeren.

Happinez Shop
Sinds 2 april is op de vierde verdieping van de Bijenkorf Amsterdam een exclusieve Happinez shop te vinden. Op een prachtige lichtgevende display vind je de mooie en duurzaam gemaakte producten uit de Happinez webshop. Je kunt hier terecht voor notebooks, kookboeken, ijslichtjes, agenda’s en sieraden, maar er is ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde Happinez wenskaart te maken. Met één druk op de knop maak je een kaart met een persoonlijke wens voor bijvoorbeeld je moeder.

Susan Smit
Susan Smit is heks en schrijfster. Haar eerste boek ‘Heks’ gaat over haar zoektocht in de hekserij welke leidt naar haar inwijding in deze natuurreligie. Na ‘Heks’ schreef zij nog vele andere boeken, zowel fictief als informatief. Als journaliste en columniste schreef en schrijft zij voor verscheidene vooraanstaande magazine. Happinez is daar natuurlijk 1 van.

Ga jij naar de signeersessie met Susan Smit?

Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit
Lees ook:Donderdag lezing Susan Smit
Lees ook:‘Wijze Vrouwen’ verschijnt in pocketuitvoering
Lees ook:Nieuwe versie van Susan Smit’s ‘Wijze Vrouwen’
Lees ook:Halloweenlezing Susan Smit in Amstelveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>