Spirituele kinderboeken

Wie zich met spiritualiteit bezig houdt, wil zijn/ haar kinderen hier graag iets van meegeven. Maar hoe doe je dat? Uiteraard door van je kinderen te houden en ze leren jou te vertrouwen. Op die manier kijken ze en luisteren ze naar wat jij doet, ook op spiritueel gebied. En om ze wat extra's mee te geven zijn er ook spirituele kinderboeken.

'Zet je hart aan', 'Ik zweef door het leven', 'Dankjewel, engelen'. Het zijn slechts enkele van de nog vrij vele kinderboeken die er verkrijgbaar zijn op spiritueel gebied. Wanneer je vroeger op zoek ging naar spirituele kinderboeken, kwam je al gauw uit bij de kinderbijbel of andere christelijke boeken. Tegenwoordig blijkt er ook steeds meer te worden ingegaan op de vraag naar kinderboeken over 'andersoortige' spiritualiteit.

'Ik zweef door het leven' bijvoorbeeld, is een boekje dat kinderen moet leren van het leven te genieten, ware kampioenen te worden en door het leven te zweven – op weg naar hun dromen. De schrijver, Dr. Wayne Dyer, noemt het boekje een "positieve boodschap" voor kinderen. De 10 belangrijke lessen in dit boek bevatten onder andere de waarde van risico nemen, omgaan met stress en angst en genieten van ieder moment.

Voor meer informatie over dit boekje en andere spirituele kinderboeken, kun je kijken op de website van uitgeverij Palaysia.

Lees ook:Boekrecensie: ‘Reikileefregels voor kinderen’
Lees ook:Journey with the Rainbow Dolphins
Lees ook:Boekrecensie: ‘Licht Leven’ – Edith Hagenaar
Lees ook:Kinderen en spiritualiteit
Lees ook:Spirituele kerstcadeaus

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spirituele kinderboeken

  1. Karla

    Leuke tips! Ik heb er ooknog een:
    Heksje Wijsneus. Er zijn nu al drie boekjes van, kijk maar op http://www.heksjewijsneus.com

    Groetjes, Karla

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>