Boek: ‘Groeien naar spiritueel inzicht’ (advertentie)

Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is mijn opdracht op deze aarde? Dit zijn vragen waarmee velen van ons rondlopen. Het boek 'Groeien naar spiritueel inzicht' van Sanaya Roman geeft je een richting aan waarin je kunt zoeken om het antwoord te vinden. het boek reikt het gereedschap aan waarmee je de sluier, van de illusie kunt doorbreken, de waarheid kunt zien, je bewustzijn kunt verruimen, je hart open kunt stellen en op een liefdevollere manier met jezelf kunt leren omgaan. 'Groeien naar spiritueel inzicht' geeft aan hoe je tot betere relaties met anderen kunt komen, hoe je je wil op de goede manier kunt gebruiken, hoe je je open kunt stellen voor anderen en kunt werken met je 'hoger zelf'. Je kunt zo een bron van licht worden en, door de wereld te dienen, groeien. Groeien naar spiritueel inzicht leert je hoe je in het dagelijks leven je 'hoger zelf' kunt zijn, hoe je voor jezelf een beeld kunt maken van je levensopdracht en hoe je duidelijkheid kunt krijgen over wat je snel en gemakkelijk kunt bereiken.

'Groeien naar spiritueel inzicht' van Sanaya Roman. Uitgeverij Ankh-Hermes. ISBN: 9789020270174. Bestel dit boek bij Bol.com:


Groeien naar spiritueel inzicht
Sanaya Roman

Lees ook:Je Lichtlichaam Ontwaken
Lees ook:Spiritueel bewustzijn door mandala tekenen
Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12
Lees ook:Numerologie voor beter inzicht
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>