Beginnen met yoga

Yoga, iedereen doet het. Tenminste, daar lijkt het wel een beetje op tegenwoordig. Je hoort er eigenlijk alleen maar goede verhalen over, het zou je kunnen helpen bij allerlei lichamelijke, emotionele en mentale kwalen en iedereen kan het. En niet te vergeten: alle sterren doen het ook!
Genoeg redenen om er eens mee te beginnen dus. Maar die stap naar de sportschool is toch nog best groot. Want al iedereen het al kan, dan sta jij misschien wel een beetje voor aap. Wat als je het niet kunt volgen, je er niets van snapt? Wat als je niet lenig genoeg bent? Een ook het bedrag voor je sportschoolabonnement kan een grote rol spelen om die drempel over te gaan.

Gelukkig biedt het internet vele mogelijkheden! Wat dacht je van het filpmje ‘Yoga for beginners’ van Esther Eckhart? Zo kun je helemaal op je gemak, in je eigen tempo en waar en wanneer het jou uitkomt, kijken of yoga ook wat voor jou is!

Doe jij aan yoga? Waarom?

Lees ook:5 redenen om op yoga te gaan
Lees ook:Een orgasme dankzij yoga
Lees ook:Yoga 4 Orange Babies
Lees ook:Stilte voor de storm?
Lees ook:Yoga goed voor je hart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>