6-daagse workshop Sjamaan Peter Aziz

Sjamaan, magier en healer Peter Aziz komt naar Nederland. Van 3 t/m 8 December 2012 geeft hij een 6 daagse Ultimate Healing/ Body Electronics Course in Zandvoort. Deze workshop is een unieke mix van diverse healing methodes van Peter met focus op de body-electronics.

Body-electronics
Alle ervaringen die wij meegemaakt hebben en niet verwerkt hebben worden opgeslagen in de vorm van kristallen, calcificaties in onze cellen. Deze kristalformaties of verkalkingen vind je op verschillende acupressuur- of reflexpunten, in de gewrichten, in kwetsuren en in de schedelnaden.
Door ‘pointholding’ (dit is het drukken op bepaalde plaatsen die corresponderen met plaatsen waar die calcificaties zijn) komen de vastzittende ervaringen vrij en kunnen dan alsnog verwerkt worden. Heling vind dan plaats op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je kan weer in je kracht komen te staan en vanuit jouw ware essentie leven. Dat is de essentie van body-electronics.

6-daagse workshop Peter Aziz
Peter Aziz is een sjamaan, magier en healer. Hij heeft een geschiedenis van 35 jaar training in verschillende vormen van sjamanisme. Ook in andere (natuur)religies is Aziz ingewijd.
De workshop die van 3 t/m 8 december in Nederland wordt gegeven bevat een mix van diverse healingmethodes van Peter Aziz, waarbij de focus wordt gelegd op de body-electronics. De voertaal is Engels, maar er kan eventueel vertaald worden. Meer informatie kun je vinden op de website van Happy You Coaching.

Ben jij bekend met het werk van Peter Aziz?

Lees ook:Nieuw op Indigo Radio: Yore
Lees ook:Gratis groepslezing op volgende ParaView-beurs
Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Sjamanistische Open Space bijeenkomsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>