Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’

Ben je geïnteresseerd in hekserij, de seizoenen en de viering van de jaarfeesten, zoals Halloween en Midwinter? Dan kun je bij Teachings of Avalon de schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’ volgen. Je kunt je hier op elk moment voor inschrijven, waarna je zal beginnen te leren over het eerstvolgende jaarfeest. Een jaar lang ga je dan de acht jaarfeesten volgen, die door (Moderne) Heksen gevierd worden.
Twee weken voorafgaand aan elk jaarfeest krijg je de cursusstof en het bijbehorende huiswerk per e-mail toegestuurd. De stof bevat een uitleg over de herkomst van het betreffende jaarfeest, de symboliek ervan en natuurlijk ideeën over hoe je als heks de verschillende jaarfeesten kunt vieren. Aan het einde van elk hoofdstuk kun je alle elementen en symbolen die corresponderen met het jaarfeest op een rijtje vinden, zodat je deze zelf kunt gebruiken bij het schrijven en uitvoeren van een jaarfeest-ritueel. Want dit ga je helemaal zelf doen!

Het ‘huiswerk’, dat bij elke les wordt gegeven, bestaat uit een aantal meerkeuzevragen en een aantal oefeningen en opdrachten, en open vragen die je dient te beantwoorden. De meerkeuze vragen helpen je de informatie over het jaarfeest goed in je op te nemen en de andere vragen en opdrachten helpen je bewust stil te staan bij de tijd van het jaar en leren je hoe je zelf een jaarfeest kunt vieren. Ook bij het nakijken van de antwoorden wordt er dus niet puur op de feiten gelet, maar vooral op het inzicht en ontwikkeling van de cursist.

Meer weten? Kijk dan op de website van Teachings of Avalon!

Lees ook:Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’
Lees ook:Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’
Lees ook:Leren over de jaarfeesten in de hekserij
Lees ook:Imbolc: de belofte van een nieuwe lente
Lees ook:Ostara, de lente equinox

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Schriftelijke cursus ‘De jaarfeesten in de hekserij’

  1. Pingback: Avondcursus Witchcraft | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>