Zelf huidverzorgende middelen maken met magische kruiden en planten

Ontwikkel je eigen kracht en wijsheid tijdens een intensieve en magische ‘doe-dag’, waar je de geheimen leert van het maken van je eigen natuurlijke huid- en lichaamsverzorging, met speciale aandacht voor een diepe verbinding met de planten die er deze dag worden gebruikt en de kracht die dit brengt in de bereidingen.

Op zaterdag 17 november organiseert Centrum De Quest in Rotterdam een workshop onder de naam ‘Magic Plant & Beauty Secrets’. Je gaat die dag aan de slag om je eigen huidverzorgende middelen te maken. Tijdens het mengen wordt er gekeken naar de ingredienten en wat deze met je doen, zowel de cosmetische als de magische eigenschappen komen hierbij aan bod.

Tijdens de workshop ga je het volgende zelf maken:

Voedende gezichtscrème
Godinnen nectar Body lotion
Stoere Aftershave lotion
Zijdezachte lippenbalsem,
Verzachtende hand-/voetenboter,
Verzorgende Lichaamsscrub,
Kruidenolie & Kruidenbalsem

Er wordt een uitgebreide selectie van natuurlijke ingrediënten gebruiken en bespreken zoals plantaardige oliën, exotische boters, kruiden, zaden, etherische oliën en andere bijzondere plantaardige extracten, om producten te creëren waarvan je zult watertanden. Je zult van alles leren over deze natuurlijke crèmes, hoe ze je huid verwennen en helpen zijdezacht en gezond te houden.

Professionele kwaliteit, handgemaakt met volledig natuurlijke, zelf geselecteerde ingrediënten. Alles op maat, naar eigen wens, voor een fractie van de prijs waarvoor je het in de winkel koopt.
Je zult versteld staan van wat je allemaal zelf kunt maken!

Geïnteresseerd geraakt? Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de website van Centrum De Quest.

Maak jij weleens je eigen kruidenmiddeltjes?

Lees ook:Dieren en hun krachten
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Maak je eigen krachtvoorwerp
Lees ook:De Magische Cirkel – Saskia de Bruin
Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zelf huidverzorgende middelen maken met magische kruiden en planten

  1. fransiena

    Wat leuk. Ik heb laatst een kruidendag gevolgd bij Reiki Centrum Haarlem. We leerden een lippenbalsem en massageolie te maken, we maakten een wandeling met uitleg over allerlei wilde kruiden in de omgeving,etc. Zo gaan kruiden tenminste weer leven. Jammer dat we zoveel van onze natuurlijke krachten vergeten zijn. Het is zoveel beter dan alle chemische cremes, etc.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>