Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron

Hoe zou het zijn als vrouwen zichzelf herkennen en waarderen? Als ze zichzelf vervullen en onvoorwaardelijk liefhebben? Dat is waar vrouwen diep van binnen zo naar verlangen en wat ze eigenlijk maar zelden doen. Helaas spreek ik hierbij uit ervaring.

Verbinden
Onszelf werkelijk en onvoorwaardelijk liefhebben is wat ons werkelijk vervulling zou kunnen schenken. Er is moed voor nodig om ons weer te verbinden met onszelf en met elkaar en onszelf volledig als vrouw te accepteren. Soulbay organiseert in november een weekend om je vrouwelijke kracht en sensualiteit te omarmen en te vieren, samen met andere vrouwen.

Vrouwenweekend
Het is een bewustwordings- en verwenweekend voor en door vrouwen. In dit weekend zal je de oerkracht in je lijf ervaren je geheimen delen. Ontdek jouw plek als vrouw in de wereld, waar je staat als vrouw.
Ook gaan de deelnemers dit weekend ontdekken hoe ze hun sensualiteit kunnen ontwikkelen en gebruiken als levensenergie en krachtbron. “En er wordt onderzoek gedaan naar de overtuigingen over wie we zijn en welke plek we als vrouw innemen”, aldus Soulbay. “We reiken je technieken aan om deze overtuigingen om te buigen of blokkades op te heffen. We delen onze geheimen en ontdekken de oerkracht in ons lijf.”

Een weekend om je vrouw zijn te vieren: met vreugde vrouw zijn, samen zijn, plezier hebben! Meer weten? Kijk dan op de site van Soulbay.

(Bron illustratie: Soulbay)

Ben jij verbonden met je vrouw-zijn?

Lees ook:Ontdek de Godinnenkracht in jezelf
Lees ook:Kom uit je winterslaap tijdens het Wintervuur weekend
Lees ook:Spirituele vrouwengroep in Amersfoort zoekt leden
Lees ook:Tantra 3 daagse van Tantra-Yoy
Lees ook:‘Het boek der geheimen’ (Advertentie)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>