Werken met het bomenorakel

Bomen zijn bijzondere wezens. Ze vormen de verbinding tussen hemel en aarde en zorgen voor onze zuurstof. Maar bomen nemen ook informatie op en hebben vaak een enorme levenswijsheid.
Dertien bomen en planten zijn volgens de Kelten verbonden met de dertien maancycli van het jaar en zo hoort er dus een boom bij ieder mens, vanaf de dag van zijn/haar geboorte. Iedere boom heeft een eigen energie en kan een bijzondere betekenis in je leven hebben. Verbind je met hun wijsheid, zoals de druïden dat eeuwen geleden al deden, door te werken met het bomenorakel.

Keltisch Bomenorakel
Op vrijdag 5 oktober kun je een workshop ‘Keltisch Bomenorakel’ volgen bij Erunáme. In deze workshop ga je in gesprek met de bomen. Je leert contact maken en te werken met hun speciale energie. Ook gaan we aan de slag met het oeroude Keltische Bomenorakel, de Oghams. Je krijgt een set Oghamkaarten en leert hiermee te orakelen, door leggingen te oefenen. Ervaar hoe de wijsheid en energie van de bomen je kan helpen om situaties in je leven helder te krijgen.

Voor meer inrformatie over deze of andere activiteiten van Erunáme, of om je aan te melden, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Erunáme)

Ken jij het Keltisch Bomenorakel al?

Lees ook:Kennis maken met de oude runen
Lees ook:(her)ontdek de wijsheid van de vrouw
Lees ook:Vrouwenwijsheid aan de rivier met Riet van Rooij
Lees ook:Werken met energieen bij Triskal
Lees ook:Leef jij je ideale leven?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>