Gratis kennismakingsworkshop astrologie

Op zaterdag 8 september 2012 organiseert Opleidingscentrum Ishtar een workshop om je kennis te laten maken met de astrologie. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat astrologie is en wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren waar een astroloog mee werkt. Bovendien wordt er gekeken naar de eigen horoscoop.

Een astroloog werkt met de dierenriemtekens met hun onderverdeling in elementen en kruizen, planeten en huizen. Tijdens de gratis workshop van Ishtar zul je hier uitgebreid kennis mee maken.
Na de lunch wordt er ook gekeken naar de eigen horoscoop. De workshop is voor iedereen die kennis wil maken met de astrologie of voor diegenen die iets meer willen weten over hoe een astroloog werkt.

De workshop is op zaterdag 8 september 2012 van 10:00 uur tot 15:00 uur in Opleidingscentrum Ishtar. Voor het maken van je horoscoop en het goed kunnen volgen van de workshop heb je wel je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht op de website van Ishtar.

Heb jij interesse in astrologie?

Lees ook:Gratis astrologie workshop
Lees ook:Gratis inleidende astrologieworkshop met horoscoopduiding
Lees ook:Je eigen horoscoop leren interpreteren
Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend in Amsterdam
Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend nu ook in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>