Sjamanistische dag voor Hart en Ziel

De energie op Moeder Aarde en in de Kosmos is veranderd en blijft veranderen. De energie trillingen zijn hoger en fijner dan we gewend zijn. Dit veroorzaakt veel onrust, veranderingen in onszelf en onze omgeving.
Om onszelf open te stellen voor deze energie organiseert Centrum De Quest een speciale Sjamanistische dag: ‘Hart & Ziel’. “Zowel hart als ziel kunnen we openen en verbinden met de nieuwe energie van Moeder Aarde en de Kosmos”, aldus Caroline van De Quest.

Hart
“In ons hart leven de hoogste emoties en fijnste trillingen, liefde, harmonie, acceptatie, mededogen. In ons hart leeft de herinnering van de oudste trilling die er is, die van de Bron zelf”, gaat Caroline verder. “Door het leven en onze ervaringen kunnen we de band met de Bron verliezen of er ontstaan blokkades in ons hart die deze verbinding verstoren. Wanneer we de moed verzamelen om ons hart weer of meer te openen komen we dichter bij onszelf en de Bron.”

Ziel
De ziel opent zich, ze sluit zich, beschermt zich, ze stroomt, ze heeft verwachtingen, laat de verwachtingen los, is vrij en het is onbeperkt. Ze is altijd in beweging.
Caroline: “De ziel staat altijd in verbinding met de Bron, of we ons hier bewust van zijn of niet. Door er bewust van te zijn komt er informatie binnen die we op ons levenspad kunnen gebruiken. Diep in onze ziel is vastgelegd wat onze weg in dit leven is. Maar door het leven zelf worden we vaak van deze weg gescheiden of kunnen we niet bij de herinnering van deze blauwdruk komen. Door weer of meer contact met onze ziel te maken, openen we onszelf voor de mogelijkheden in dit leven.”

Iedereen die interesse heeft is welkom op 29 juli in Centrum Djoj te Rotterdam. Op deze sjamanistische dag wordt er gewerkt met Klank, Trance, Healing, Dans, en het (her)openen van je Hart en Ziel. Je hebt geen ervaring nodig om deze dag bij te wonen. Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op de site van Centrum De Quest.

Staan jouw hart en ziel open?

Lees ook:Sjamanisme: Aandacht voor je Ziel
Lees ook:Open je hart voor 2012
Lees ook:(her)ontdek de wijsheid van de vrouw
Lees ook:Een (spiritueel) feestje voor vrouwen
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>