Je kind als spiegel

Op vrijdag 13 maart organiseert Nadine Schartz van Innerheart een workshop/ inspiratiesessie, onder de titel ‘Je Kind als Spiegel’. In deze workshop, die wordt gehouden bij Spirit&Soul in Klundert, ervaar je dat er ook een andere manier is om naar gedrag, spel, ontwikkeling of klachten van een kind te kijken. Een respectvolle manier die je als volwassene raakt in je hart.

Aan de hand van oefeningen kun je tijdens de workshop ontdekken wat je ziet als je in de spiegel van je kind kijkt. Wat dit kind voor boodschap voor jouw levensgeluk heeft: kijk naar je kind en je kijkt naar jezelf.

Ben je ouder of opvoeder en wil je alles uit jouw relatie met je kind houden? Of vind je het interessant om te zien wat jouw kind ziet als hij/ zij naar jou kijkt? Dan zou dit weleens een interessante workshop voor je kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op de website van Innerheart.

Zie jij je kind als spiegel?

Lees ook:Als je kind dingen ziet
Lees ook:Twaalf aanwijzingen om (meer) van jezelf te houden
Lees ook:Is jouw kind hoogsensitief?
Lees ook:Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding
Lees ook:Als je kind hoogsensitief is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>