Spiritueel hemelvaartweekend

Spiritueel Centrum Nieuwe Tijd te Purmerend, organiseert in het Hemelvaartweekend van 16 tot en met 20 mei 2012 een spiritueel weekend. In dit weekend brengen willen zij mensen samen brengen, die het belangrijk vinden om met het spiritueel bewustzijn aan het werk te gaan. Dit gebeurt onder meer aan de hand van workshops, wandelingen, meditatie, klanken, schilderen, schrijven, praten, lachen.

“Met al deze activiteiten zetten wij het proces van bewustzijn in beweging”, aldus de organisatie. “Wij besteden veel aandacht aan de workshops die gericht zijn op onze eigen individuele, maar ook de gezamenlijke groei, in de warmte en saamhorigheid van de groep.”

Dit is de vijfde keer dat Spiritueel Centrum Nieuwe Tijd zo’n soort weekend organiseert. “De warmte, gezelligheid en liefde die er gedurende deze weekenden voor elkaar was, werd als waardevol ervaren en alle deelnemers kijken met veel waardering op deze weekenden terug. Velen hebben een positieve verandering binnen zichzelf mogen meemaken.”

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website voor meer informatie of om je aan te melden.

Ga jij het Hemelvaartweekend ook gebruiken om te bezinnen?

Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj
Lees ook:Bijzonder spiritueel weekend
Lees ook:Yoga festival in Rotterdam
Lees ook:Shamballa Basic-cursus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>