Workshop Indiase Hoofdmassage

Sonergie Massage Praktijk geeft op zaterdag 24 maart een korte workshop om je kennis te laten maken met Indiase Hoofdmassage. In 2,5 uur leer je de schouders, nek, hoofd en gezicht te masseren. Tijdens deze workshop geef én ontvang je een massage.

De Indiase Hoofdmassage wordt in India al duizenden jaren van generatie op generatie doorgegeven. Het is een fijne massage om te geven én te ontvangen. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en de spanningsophopingen verlichting krijgen. De schedel zit vol met zenuwuiteinden waardoor deze bijzonder ontvankelijk is voor aanraking. Het werkt uitermate kalmerend en ontspannend. Dit maakt dat de effecten niet alleen fysiek te merken zijn, maar mentaal krijg je ook een energieboost. Ook kun je ervoor kiezen je kleren aan te houden mocht je voorkeur uitgaan naar een massage zonder olie.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Sonergie Massage Praktijk.

Laat jij je weleens masseren?

Lees ook:Indiase Hoofdmassage voor een heldere geest
Lees ook:Leren masseren in een dag
Lees ook:Ontspannende en leerzame workshop
Lees ook:Masseren met edelstenen
Lees ook:Leren masseren in twee dagen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Workshop Indiase Hoofdmassage

  1. Kaya

    Ik wil graag keertje meedoen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>