Lezing over Reconnective Healing

Reconnective Healing is een krachtige, vaak levensveranderende ervaring aangestuurd door ‘licht & informatie’. Deze vorm van healing, die bekend is sinds de vroege jaren 90, is op een prachtige manier op de kaart gezet door Dr. Eric Pearl. Op woensdagavond 21 maart zal er in Centrum de Roos een interactieve lezing worden gegeven over Reconnective Healing en The Reconnection.

The Reconnection is de bijzondere variant, die een persoon voorgoed met het rond het lichaam, de aarde en in het universum aanwezige ‘Grid’, ook wel ‘The Matrix’ of ‘The Field’ genoemd, verbindt.
De lezing wordt gegeven door Sandra Bijvoet, een ervaren coach, reader en healer, en Hans Tonino, een healing coach met een alchemistische inslag. Deze Interactieve Lezing geeft een goed inzicht in wat The Reconnection voor je zou kunnen betekenen. Er worden diverse voorbeelden gegeven en je  wordt uitgenodigd een aantal oefeningen mee te doen.
Ook worden er ‘live’ demonstraties gegeven.

Meer informatie kun je vinden op de website van Sandra Bijvoet, Briljant Coaching, en de site van Hans Tonino,
Matrix Energy & Sacred Alchemy.

Ben jij bekend met Reconnective Healing? Wat is jouw ervaring?

Lees ook:Reconnective Healing met dieren
Lees ook:Healing bij mens en dier
Lees ook:Healing bij mens en dier
Lees ook:Over Reconnective Healing
Lees ook:Wist je dat…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>