Loslaten met een Magische Mantra Meditatie

28 december wordt er weer een magische mantra meditatie van Amarita van Veldhoven georganiseerd in Amsterdam. Het is dan bijna het einde van het jaar en daarom is er een speciale meditatie avond… bij kaarslicht! Wat wil je achterlaten in het oude jaar? Laat het los tijdens deze bijzondere avond.

“De combinatie van mantra zingen voegt een vrolijke dimensie toe aan de meditatie. Het helpt je hart te openen. Hierdoor ontstaat er een ontspannen avond voor jezelf: zingen, dansen, meditatie, luisteren, stilte, ontmoeten, opladen, zijn…”, laat Amarita van Veldhoven weten. “Je hoeft niet te kunnen zingen, het gaat er om te zingen vanuit je hart. Voel je vrij en volledig jezelf!”

Tijdens de laatste Magische Mantra Meditatie avond van 2011 draait het om loslaten. Laat achter wat je achter je wilt laten, terwijl je zelf voort gaat naar 2012.

Meer informatie vind je op de website van Amarita van Veldhoven.

Wat wil jij achter je laten in het nieuwe jaar?

Lees ook:Mantra zingen en meditatie
Lees ook:Alles over mantra’s
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’
Lees ook:Het effect van Mantra’s & Powersongs
Lees ook:Mindful zingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>