Mantra zingen en meditatie

Ben je ook nieuwsgierig naar wie je bent, naar jouw essentie, naar de essentie van hier zijn? Misschien is een avondje mantrazingen en mediteren wel wat voor jou? Amarita van Veldhoven organiseert zo’n avond op woensdag 7 december, in Amsterdam. “Op mijn zoektocht heb ik ontdekt dat mediteren mij op weg helpt”, laat ze weten. “Mediteren en mijn verbinding met Osho. Door hem maak ik makkelijker contact met een groter geheel. Het is alsof hij de spiegel is die me echt leert kijken.”

De combinatie van mantra zingen voegt een vrolijke dimensie toe aan de meditatie. Het helpt je hart te openen. Hierdoor ontstaat er een ontspannen avond voor jezelf: zingen, dansen, meditatie, luisteren, stilte, ontmoeten, opladen, zijn…
Je hoeft niet te kunnen zingen, het gaat er om te zingen vanuit je hart.

“Voel je vrij en volledig jezelf!”, aldus Amarita.

Meer informatie over deze enerverende avond kun je vinden via de website van Amarita.

Heb jij ervaring met mantrazingen?

Lees ook:Loslaten met een Magische Mantra Meditatie
Lees ook:Meditatiecursus in Alphen aan de Rijn
Lees ook:Tips om mediteren vol te houden
Lees ook:Inspirerende meditatie van de maand: davidji
Lees ook:Ervaar wat yoga met je kan doen op het Yoga Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>