Magische maanviering van de Sneeuwmaan

Novem was de negende maand van de oudste Romeinse kalender. In de Keltische traditie was dit het begin van het nieuwe jaar. Het Keltische jaar eindigde op de avond voor Samhain en begon de dag erna. Deze maand werd beschouwd als de maand van begin en eind. Deze maanenergie kun je gebruiken voor het vieren van een nieuw begin. Bijvoorbeeld tijdens de Magische Maanviering van Centrum De Quest.

De energie waar het bij deze maan om gaat is: wortel schieten, voorbereiden, transformatie, tijd voor communicatie met het goddelijke in en om ons.

“Dit is de tijd om oude bagage los te laten”, laat Caroline van de Quest weten. Als je dit eenmaal gedaan hebt, kun je weer uitkijken naar een vreugdevolle toekomst. Het is tijd om je van slechte gewoontes en giftige relaties te ontdoen. Maak een nieuwe start. Ontwikkel en versterk je binding met het Goddelijke!”

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Geloof jij in de kracht van de (volle) maan? Heb je weleens een maanviering meegemaakt?

Lees ook:Magische Maanviering van de Haasmaan
Lees ook:Magische Maanviering van de Plantmaan
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Magische Maanviering van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>