Health Seminar David Wolfe

Op zondag 30 oktober geeft David Wolfe in Amsterdam een seminar over health, food & beauty. Een ruim 4 uur durend seminar in Amsterdam waarin  zijn nieuwe boek gelanceerd zal worden: Eating For Beauty! Wolfe wordt beschouwd als een  autoriteit op het gebied van (natuurlijke) gezondheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. Op 30 oktober is de unieke gelegenheid om David Wolfe’s meest recente wetenschappelijke bevindingen en peak performance live te ervaren. Wolfe leert je hoe je daadwerkelijk tot actie overgaat en in actie blijft rondom je gezondheid, energie, vitaliteit en voeding.

David Wolfe is toonaangevend in de kringen van de ‘health & conscious’. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring en kennis van de werking van het menselijk lichaam, hoe het lichaam wordt beïnvloed door de stressfactoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige maatschappij (een “killer” is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven). David Wolfe deelt in dit seminar zijn nieuwste inzichten op het gebied van Raw Foods, Superfoods en Superherbs in het kader van Health, Conciousness, Beauty en een lang gezond leven.

Meer weten? Kijk op de website van Rishis.

Ken jij David Wolfe? Wat vind je van hem?

Lees ook:De snelle superfood chef: recensie
Lees ook:Win kaarten Spa & Wellness verwendagen
Lees ook:Good food: word in 1 maand de beste versie van jezelf
Lees ook:Seminar: ‘Uit de droom’ van Happinez
Lees ook:Internationaal Therapeut Beurs 2014

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Health Seminar David Wolfe

 1. Ton

  David is heel inspirerend. Maar ben ik de enige die 120 euro wel heel duur vindt?

  Groetjes, Ton.

    /   Reply  / 
 2. Mies

  Oei, ja dat is wel erg prijzig. ik zie dat wel vaker bij dit soort dingen, snap ik ook nooit zo…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>