De Godin in jezelf

De jaartraining ‘Vind, Voed & Vier de Godin in jezelf’ van de Godinnen Academie begint op zondag 23 oktober met het Herfst/Water kwartaal. Dit kwartaal zal uit twee bijeenkomsten bestaan. De tweede datum is 20 november 2011. Je kunt je per kwartaal aanmelden voor deze training, waarbij het doel is om (weer) contact te maken met jouw natuurlijke en intuïtieve wijsheid. Om jezelf te leren kennen, te onderzoeken wat jou voedt en ondersteunt.

Wat doet jou sprankelen en stralen? Wanneer voel jij je een Godin? Eer opnieuw je sensualiteit en vrouw-zijn, samen met andere vrouwen, in het besef dat vrouwelijke waarden als ontvankelijkheid, stilte, meestromen, zachtheid, aanvoelen essentieel zijn voor heling, balans en harmonie in jezelf.

Tijdens de jaartraining ‘Vind, Voed & Vier de Godin in jezelf’ wordt er gewerkt met hoofd, hart, ziel en lijf. Er wordt gebruik gemaakt van visualisatie, schrijfopdrachten, Voice Dialogue, oefeningen in tweetallen, dans, beweging en de natuur.

Meer weten? Kijk op de website van de Godinnenacademie.

Sta jij in contact met de Godin in jezelf?

Lees ook:Vrouwelijke Goddelijke Energie
Lees ook:Volg het Pad van de Godin
Lees ook:Het Pad van de Godin
Lees ook:Het pad van de Godin volgen
Lees ook:‘De Stem van de Godin’, leven volgens de maancyclus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>