Kinder droomtijdconcert

Welkom in de wereld van de klanken en het sprookje van de dromen! Innertune organiseert op woensdag 30 november een Kinder droomtijdconcert. Dit concert wordt verzorgd door Marcel Schut en Marieke Schouten. Marcel  en Marieke zijn beide klankhealers en geven concerten en droomreizen op verschillende lokaties in Nederland. “Op een speelse manier nemen we kinderen mee op reis met de magische klanken van trommel, stem, didgeridoo en klankschalen”, laten zij weten.

Het is een leuke en verrassende ervaring  voor onze kinderen om op deze manier aangeraakt te worden. Het is heel herkenbaar omdat ze op een natuurlijke manier op de klanken reageren.
“We hebben gemerkt dat ze met deze klanken goed kunnen ontspannen en aarden waardoor ze rustiger worden en meer bij zichzelf komen.”

Het Kinder droomtijdconcert is geschikt voor alle kinderen van ongeveer 6 – 12 jaar. Ook voor gevoelige, actieve kinderen is een droomtijdconcert erg fijn en rustgevend, laat Innertune weten.

Voor meer informatie over het Kinder droomtijdconcert op woensdagmiddag 30 november kun je kijken op de website Innertune.

Wat vind jij van dit initiatief? Is het wat voor jouw kind?

Lees ook:Kinder droomtijdconcert
Lees ook:Droomtijd Concert met Marcel & Marieke
Lees ook:Droomtijdconcert: kom in contact met je kracht
Lees ook:Meditatieve klankconcerten door heel Nederland
Lees ook:Reiki voor kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>