Gratis astrologie workshop

Op zaterdag 3 september 2011 organiseert Opleidingscentrum Ishtar een workshop om kennis te maken met de astrologie. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat astrologie is en wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren waar een astroloog mee werkt. Dit zijn de dierenriemtekens met hun onderverdeling in elementen en kruizen, planeten en huizen. Na de lunch wordt er ook gekeken naar de eigen horoscoop.

Deze workshop van Opleidingscentrum Ishtar is voor iedereen die kennis wil maken met de astrologie of die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt.

De workshop is op zaterdag 3 september 2011 van 10:00 uur tot 15:00 uur in Opleidingscentrum Ishtar aan de Zuidwijkstraat 80 in Zoetermeer met tussendoor ongeveer een pauze van een uur. Deelname, koffie en thee zijn grtis, je dient wel je eigen lunchpauze mee te nemen. Voor het maken van je horoscoop en het goed kunnen volgen van de workshop heb je wel je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig, die je bij aanmelding kunt doorgeven.

Meer weten over de gratis workshop of de Astrologie Opleiding van Opleidingscentrum Ishtar? Neem dan even een kijkje op de website.

Ben jij geinteresseerd in astrologie? Wat is jouw sterrenbeeld?

Lees ook:Gratis inleidende astrologieworkshop met horoscoopduiding
Lees ook:Gratis kennismakingsworkshop astrologie
Lees ook:Je eigen horoscoop leren interpreteren
Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend in Amsterdam
Lees ook:Astrologie- en meditatieweekend nu ook in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>