Magische Maanviering van de Haasmaan

De naam april komt van de Griekse Godin Aphrodite. De Romeinen noemde deze maand Aprilis. De maand april is een tijd van ontluikend groen en bloemen. Zo ook de Volle Maan van deze maand, die de Haasmaan wordt genoemd. Op woensdagavond 20 april kun je haar krachten ontdekken en ervaren tijdens een maanviering van Centrum De Quest.

Deze maan is dan ook wel bekend onder de naam Zaai Maan. De bomen staan in bloei, narcissen en tulpen bloeien en de vogeltjes bouwen hun nestjes. Evenals maart staat de maand april in het teken van vruchtbaarheid en nieuw leven. Aan het eind van deze maand staat het Jaarfeest Beltane centraal. In april beginnen de stormen van maart een beetje te luwen en er ontstaat een briesje, een briesje wat leven verspreidt in de vorm van zaden en zaadjes.

Energie: Energie in creëren en produceren. Breng de zenuwen in balans. Verandering. Zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen. Werken aan je boosheid, emotionele uitbarstingen en zelfzuchtigheid.
Ons magisch werk deze maan heeft te maken met een nieuw begin. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe liefde in je leven of je wilt zwanger raken, is dit de maand waarin het allemaal moet gebeuren.

Het is tijd om te stoppen met plannen, de tijd is rijp om te gaan doen! Tijd om aan de slag te gaan met alle nieuwe plannen en ideeën.

Dat zijn de belangrijkste thema’s van deze volle maan, die ook aan bod zullen komen tijdens de Magische Maanviering van De Quest in Centrum Djoj te Rotterdam.
Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Geloof jij in de kracht van de (volle) maan? Heb je weleens een maanviering meegemaakt? Deel hieronder je ervaringen!


Lees ook:Magische Maanviering van april
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van de Wei Maan
Lees ook:Magische Maanviering van De Quest

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Magische Maanviering van de Haasmaan

  1. Boris

    Leuk artikel, ik zal er eens rekening mee gaan houden.

      /   Reply  / 
  2. chaussures air max

    De tijd waarin we leven is druk, hectisch en er gebeuren vele dingen. Zo niet bij onszelf, dan wel met de mensen om ons heen”, vertelt Caroline van De Quest. “Dus is het tijd om van een vrouwenfeest te genieten, waarin we licht, luchtig, diep en met humor dingen met elkaar kunnen delen. Gewoon even tijd voor onszelf; niets moeten en alles mogen!”

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>