Astrologieworkshop aan zee!

Meer over jezelf en je horoscoop leren én genieten van zon en zee? Dat kan met de ‘Workshop aan zee’ van Natasja Kuipers! In een prachtige beachclub in Zandvoort ga je met jouw persoonlijke horoscoop aan de slag. Je leert bijvoorbeeld wat de Zon betekent, wat de Maan zegt over je gevoel en wat je ascendant precies inhoudt. En tussendoor kun je een duik nemen in de zee of genieten van een drankje op het terras. Neem je zwemkleding en badhanddoek dus zeker mee!

Heb je het Astrologiewerkboek van schrijfster en astrologe Natasja Kuipers gelezen en wil je graag oefenen met je persoonlijke horoscoop? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jouw geboortehoroscoop te vertellen heeft? Dan is deze workshop aan zee echt iets voor jou! Tenminste… als je ook nog van strand en zee houdt!

Als astrologe heeft Natasja meer dan tien jaar ervaring. Ze volgde een vierjarige astrologieopleiding in Amsterdam. In haar praktijk gaf ze jarenlang consulten en workshops voor particulieren en bedrijven. In 2004 ontwierp ze een speciaal horoscoopcadeau voor geboortes, verjaardagen en bruiloften: de Astrologische cadeaubox. In 2007 maakte ze samen met het blad Kinderen ‘Hét horoscoopboekje, dit staat in de sterren over je kind’ en dit jaar werd haar ‘Astrologiewerkboek’ uitgebracht.
Verder schrijft Natasja de (maand)horoscopen voor Talkies Magazine en Marie Claire, en jaarhoroscopen voor diverse tijdschriften, en zit ze in de redactie van de Asascoop, het vereningsblad van de  Astrologische Associatie. Ook voor tv is ze geregeld gevraagd om iets over astrologie te vertellen. 

Voor deze zomerse workshop, die op 15 augustus plaatsvindt in Zandvoort, heb je het Astrologiewerkboek van Natasja Kuipers nodig. Je kunt dit boek via haar site bestellen, bij de boekhandel bij jou in de buurt of ter plekke op de workshop kopen.
Ook voor meer informatie over de workshop of andere activiteiten van de astrologe kun je terecht op de website van Natasja Kuipers.

Lees ook:Astrologieworkshops van Natasja Kuipers
Lees ook:Heb jij je spirituele jaarhoroscoop voor 2012 al gelezen?
Lees ook:Natasja Kuipers brengt eerste boek uit over astrologie
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2012 van Natasja Kuipers
Lees ook:Lees je Spirituele Jaarhoroscoop voor 2013!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Astrologieworkshop aan zee!

 1. gravura metal

  The devout cowboy lost his favorite Bible while he was mending fences out on therange.Three weeks later, a cow walked up to him carrying the Bible in its mouth. The cowboy couldn’t believe his eyes. He took the precious book out of tow’s mouth, raised his eyes heavenward and exclaimed, It’s a miracle!Not really, said the cow. Your name is written inside the cover.

    /   Reply  / 
 2. Daan Kloeg

  Hoi Natasja,
  Als je wat meer promotie wilt voor je activiteiten, kijk dan eens op http://www.courseclick.nl. Courseclick is dé zoeksite voor leuke en interessante activiteiten, cursussen, workshops, lessen en themareizen in binnen- en buitenland. Er is een grote diversiteit aan activiteiten: van sport tot spiritualiteit, van gezondheid tot natuur en van cultuur tot culinair en van techniek tot creatief. De site is ook ideaal voor astrologie workshops/cursussen zoals jij ze geeft.

  Aanmelding is gratis. Dan kun je je bedrijf of organisatie beschrijven en kun je net zo veel activiteiten op de site zetten als je wilt.

  Met hartelijke groet,

  Daan Kloeg
  Courseclick

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>