Masseren met edelstenen

Massage is voor de meeste mensen een welkome vorm van aanraking, het is ontspannend en er ontstaat een uitwisseling van energie.
Edelstenen hebben hun eigen energie, en iedere edelsteen heeft zijn eigen unieke energie. In de workshop Edelstenenmassage van Centrum De Quest komen beide energieën samen en leer je door middel van massage hoe je deze energieën kunt gebruiken.

Er wordt op een stoel gewerkt en door de kleding heen, zodat je dit thuis ook kunt doen zonder massagetafel of ander duur materiaal. De schouders, bovenrug, nek en het hoofd worden hierbij behandeld

Tijdens de workshop leer je op een eenvoudige, warme, ontspannen en leuke manier om een massage te geven met gebruik van edelstenen. Belangrijk is om vanuit contact en gevoel op een verantwoorde manier te masseren.

De massage is op vrijwel iedereen toepasbaar, en is ook zacht genoeg om op kinderen en zwangere vrouwen toegepast te kunnen worden. Er zijn tijdens de workshop ook volop edelstenen aanwezig zodat je uitgebreid de kans krijgt de verschillende edelstenen uit te proberen en te voelen.

Aan het einde van de workshop mag je een edelsteen uitzoeken om thuis mee te masseren. Je krijgt ook een werkblad mee naar huis waar de massage kort op beschreven staat, zodat je een geheugensteuntje hebt voor het masseren thuis.

Meer weten over deze of andere activiteiten van De Quest? Neem een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Lees ook:Leren masseren in een dag
Lees ook:Edelstenen, echt briljante stenen
Lees ook:Workshop Indiase Hoofdmassage
Lees ook:Handreflexmassage leren als aanvulling op de huisapotheek
Lees ook:Ontspannende en leerzame workshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>