Workshop ‘Empowerment van de vrouw’ van Kas Stuyf

Op 11 juni geeft Kas Stuyf, bekend van het tv programma ’10 jaar jonger in 10 dagen’, een workshop met de titel ‘Empowerment van de vrouw’. Een prikkelende, leuke workshop die je door middel van oefeningen helpt om jezelf en je doelen beter in kaart te brengen. Thema’s als acceptatie, kwetsbaarheid, durven en doen zullen gedurende de middag de revue passeren.
Wat wil je bereiken? Wat zijn obstakels die je gedurende de zoektocht naar je doel(en) kan tegenkomen? Wat kan je zelf verbeteren om uiteindelijk je doel(en) te bereiken? Antwoorden op deze vragen zullen leiden tot positiviteit. Een positief mensen is bij uitstek succesvol en zal uiteindelijk ‘empowered zijn’.

Geef je nu op voor de workshop ‘Empowerment van de vrouw’ en beleef een middag waar je hopelijk nog lang wat aan zal hebben! Bovendien steun je hiermee het Women in Control Fund, want 100 % van de opbrengst (30 euro) gaat daar naartoe. En je krijgt ook nog een Nivea-goodiebag t.w.v. €25,- mee naar huis! Meer weten? Kijk dan op de Women in Control Fund-website van Crystal Clear. Wees er wel snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

(Bron: Crystal Clear)

Lees ook:Soulfood for Soulsistas
Lees ook:Yoga 4 Orange Babies
Lees ook:Workshop: Crystal Energy Activation
Lees ook:Workshop pendelen bij Vrouw Holda
Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>