Rishis workshop Astroloog Peter Delahay

Op woensdag 12 mei spreekt de Astroloog Peter Delahay bij Huize Frankendael. In zijn workshop/lezing ‘Welke kleur krijgt de 21e eeuw?’ spreekt hij over dat deze crisis fundamenteel anders is dan de crisis van de jaren 30. Hij spreekt over welke krachten er op dit moment spelen en geeft aan dat krachteloze oude vormen wegzakken en nieuw creatief elán vorm krijgt. 

Slimme creatieve medewerkers willen intelligent en creatief gestuurd en gecoacht worden. Netwerken wordt de ideale samenwerkingsvorm en vrouwen lopen in dit tijdperk een pas vooruit! Geen loze kreten. Peter heeft een volkomen oorspronkelijke en verhelderende visie op de wezenlijke drijfveren van ons bestaan in het verlengde van de wetten van ons universum. 

Peter wordt door bedrijven als adviseur ingeroepen om veranderingsprocessen in gang te zetten, gericht op het naar boven brengen van de hoogste inspiratie en het verduidelijken van de missie in de wereld en voor de klant. ‘In de 21e eeuw is liefde en toewijding de enige bron van meerwaarde’, is een van zijn stellingen die het oude ter discussie stellen en ons de weg naar de toekomst wijzen.

De workshop van Peter Delahay maakt dwweel uit van de reeks ‘Soul of Leadership’ van Rishis. Meer weten? Kijk dan op de website!

(Bron: Rishis)

Lees ook:Rishis workshop Astroloog Peter Delahay
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery
Lees ook:Winnen: kaarten Full Moon Party 9 december
Lees ook:Internationale conferentie over spirituele crisis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rishis workshop Astroloog Peter Delahay

  1. Paul

    Interessant! Helaas heb ik 12 mei al een afspraak, maar ik ga de site van Rishis in de gaten houden (mooie site trouwens).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>