Spirituele Business Workshop Het Talentenspel

Ben je een magier? Een veldheer, een herbergier of een zwerver? Speel Het Talentenspel om op een speelse wijze je talenten te (her)ontdekken. Het spel werkt met de metafoor van een innerlijk koninkrijk en is bijzonder krachtig, een soort Tarot voor Werk & Leven.

Het Talentenspel is een boeiende methode om op speelse wijze je talenten te (her)ontdekken Op woensdag 10 maart geeft Nelleke Aulman een workshop met behulp van het Talentenspel. Een bijzondere manier om je bezieling en talenten nog meer in kaart te brengen is het onderzoek met behulp van het Talentenspel. Wat zijn precies je gaven, je talenten, je voorkeuren, waar zit je bezieling? In het spel leer je je talenten door visualisaties kennen. Talenten hebben archetypische benamingen, zoals de leermeester, de leider, de herbergier, de veldheer, de zwerver, de kluizenaar, enz. Het spel werkt met de metafoor van een innerlijk koninkrijk zodat je inzicht krijgt in je talenten, je pad en je persoonlijk leiderschap en op je innerlijke balans.

De workshop is op woensdag 10 maart in Huize Frankendael Middenweg Amsterdam, ontvangst is vanaf 17.30 en vanaf 18.00 start het programma (inclusief diner en borrel) tot 22.00.
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Rishis.

(Bron: Rishis)

Lees ook:Rishis Business Wokshop ‘Soul of Leadership’
Lees ook:Muziek van en voor het hart op BuddhaDance
Lees ook:Je kind als spiegel
Lees ook:Workshop Handlijnkunde op 22 september
Lees ook:Haal de onbenutte talenten in je naar boven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>