Lezing en workshop Lynne McTaggart

Net nu het werk van Lynne McTaggart een nieuw hoogtepunt bereikt door de verwijzing naar haar werk in Dan Brown’s Het Verloren Symbool, is ze in Nederland voor een lezing en weekendworkshop. Diep magazine geeft kaarten weg voor de lezing.

In de geavanceerde weekendworkshop ‘Living with Intention – how to heal and make things happen in hard times’, die van 5 tot 7 februari wordt georganiseerd, leert Lynne je intentie toe te passen om je eigen leven en leefomgeving te helen. Het belooft een weekend te worden vol met wetenschap, techniek en ervaringsoefeningen, waarin je de geheime principes zult leren die veel ‘masters of intention’ zelf gebruiken om buitengewone helingen tot stand te brengen.

De weekendworkshop gaat van start met een boeiende lezing van Lynne McTaggart, die ook apart te bezoeken is. Via Diep Magazine kun je nu kans maken op twee kaarten voor de lezing. Klik hier om meer te weten te komen over de actie.

Lees ook:Lezing en workshop Caroline Myss
Lees ook:Lynne McTaggart op Wake Up Party
Lees ook:Kaarten winnen voor seminar Anodea Judith
Lees ook:Vijf minuten meditaties
Lees ook:De tarot anders gezien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>