Leren werken met de tarot

Altijd al willen leren werken met tarotkaarten? Op 23 september 2009 gaat bij Centrum De Quest een interessante tarotcursus van start. Dit gebeurt in samenwerking met Bea Utges, die al jarenlange ervaring heeft met de tarotkaarten. In de cursus leer je niet alleen de praktische toepassing van de tarot, maar je leert ook te werken met je intuitie.

“De Tarot is in feite, een simpel kaartspel met beelden van torens, koningen en koninginnen, wagens, engelen en demonen, de zon, de maan, sterren, maar toch is het meer dan dat. De Tarot is een boek zonder woorden met mystieke en verborgen kennis”vertelt Caroline Daalder van De Quest. “De Tarot is een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. De Tarot is de erfenis van een arcane kennis die de weg naar bewustheid wijst.”

De Tarot werkt als een spiegel, een magische spiegel die de binnen en buiten werkelijkheid weerspiegelt…. zonder te beoordelen. De beelden op de kaarten beschrijven deze werkelijkheid vanuit verschillende perspectieven. De Tarot kan naar belangrijke veranderingen leiden, ze kan een duidelijke waarneming van ons leven en van ons zelf geven, en ze stelt zich alleen open voor diegene die haar willen gebruiken om een hoger niveau van bewustheid te bereiken.

De tarotcursus van De Quest bestaat uit drie delen:

Het theoretische deel – betekenis en symbologie van de arcanen
Het praktische deel – legmethodes, combinaties van de arcanen, trilogies
Het persoonlijke onderzoek en studie door praktische en theoretische oefeningen. 

Meer weten? Ga naar de website van Centrum De Quest.

Lees ook:Open dag Centrum voor Tarot
Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot
Lees ook:Numerologie en tarot op de Margriet Winterfair
Lees ook:Handreflexmassage leren als aanvulling op de huisapotheek
Lees ook:Ontwikkelen met het medicijnwiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>