Online cursussen van ParaVisie

Wist je dat je via het spirituele maandblad ParaVisie ook online cursussen kunt volgen voor een leuk prijsje? Bijvoorbeeld over aura’s, edelstenen, numerologie of de taal van het gezicht…

ParaVisie bestaat al 24 jaar. Naast het maandblad, organiseert zij evenementen, cursussen en workshops en dus ook online cursussen. Voor niet al te veel geld kun je cursussen volgen, die geschreven zijn door specialisten, bekend uit het maandblad, zoals Willem Jan van de Wetering, Jaap van den Bold en Ans Bijvank.

Schrijf je in voor een leuke cursus en ontvang iedere week een e-mail met lesmateriaal. Ook kun je tussendoor overleg plegen met andere cursisten en één keer per maand bestaat de mogelijkheid om tijdens een uur durende chatsessie contact te zoeken met de cursusleider. Aan hem of haar kun je vragen kwijt betreffende het lesmateriaal en je eigen bevindingen.

De cursussen zijn proffesioneel opgezet en toch laagdrempelig. Je kunt aan je huiswerk waar en wanneer je maar wilt en er vinden geen toetsingen plaats.

(Bron: ParaVisie)

Lees ook:Astrologie in 12 lessen
Lees ook:ParaVisie zoekt bijzondere ervaringen
Lees ook:ParaVisie komt met Award
Lees ook:Mannen en spiritualiteit
Lees ook:Workshop Contact met Engelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>