Werken met energieen bij Triskal

Heb je zin in een spiritueel avondje? Breng eens een bezoekje aan een van de thema-avonden van Triskal Healing Centre te Delft. Vanavond staat de thema-avond in het teken van contact maken en werken met de energieen.

Iedereen is welkom op deze avond, ook als je geen ervaring hebt met het werken met energieen.Er wordt een workshop gegeven, waarbij je leert hoe je in contact kunt komen en hoe je je kunt verbinden met alle energieen om je heen.

Het is een luister- maar ook zeker een doe-avond. Er zal eerst iets verteld worden over wat energie precies is, hoe je jezelf met deze energie kunt verbinden, wat je ermee kunt doen en hoe je dat kunt doen. Er wordt ook verteld over het verschil tussen ‘oude’ energie en ‘nieuwe’ energie en over de legio aan mogelijkheden waar je deze energie voor kunt gebruiken.
Daarna gaat iedereen aan de slag om te ervaren hoe het is om verbinding te maken met de kosmische energieen.

Meer weten over deze of andere activiteiten van Triskal? Kijk dan eens op de website!

Lees ook:Werken met engelen bij Triskal
Lees ook:Hoe bereiden we ons voor op 2012?
Lees ook:Thema-avond positieve energie
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke engel
Lees ook:Een ontmoeting met je persoonlijke engel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Werken met energieen bij Triskal

  1. Marga

    Lijkt mij persoonlijk erg interessant en heb net al even gekeken op de site.

    Leuk hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>