De rol van de mens in de kosmos

“Ons dagelijks handelen beïnvloedt niet alleen onze relatie me onze medemensen en de gang die we na onze dood zullen gaan in het hemelrijk, het bepaalt tevens de ontwikkeling van de hele kosmos”. Dit is de boodschap van de lezing van Hans van Damme, geoloog, maar vooral auteur en spreker, medium en healer. Op vrijdag 17 april geeft hij een lezing met de titel ‘De rol van de mens in de kosmos’.

“We worden daarbij begeleid door engelen en gidsen en wezens uit de ruimte. Onze toekomst van ons en zij die na ons komen, maar ook die van die wezens en daarmee van alles wat is, is mede in onze hand. Wij zijn goden met scheppingskracht en het wordt letterlijk de hoogste tijd dat we ons dat realiseren. Sommigen van ons krijgen een ‘wake-up call’ om dat te bewerkstelligen. Sommigen verstaan die oproep, anderen nog niet.”

(Bron: Starpeople)

Lees ook:Tenzin Wangyal Rinpoche komt naar Nederland
Lees ook:Engelen en positief denken
Lees ook:Vanavond op Indigo: ‘Geborrel met Koos’ over zielen en engelen
Lees ook:‘Nostradamus – De nieuwste visie op onze toekomst’
Lees ook:Psychometrie en foto-analyse met de hulp van engelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>