Roep de natuurlijke krachten van de lente op

Aanstaande vrijdag organiseert Centrum De Quest een avondworkshop over natuurlijke krachten. De workshop wordt gegeven vanuit het Sjamanistische gedachtengoed en bestaat onder meer uit een ritueel en een trancereis.

In het ritueel wordt er gewerkt met de natuurlijke krachten van de lente en de natuurlijke krachten in jezelf. De lente is een tijd van een nieuw begin, groei, bloei, liefde en vrolijkheid. Deze energie die de lente met zich meebrengt, wordt in een mooi ritueel opgeroepen en er wordt nog meer met de energie gewerkt. Daarna wordt er een trancereis gemaakt.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Vrouwenritueel van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel voor transformatie
Lees ook:Magische Maanviering van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>