De Sneeuwmaan vieren bij Triskal

Aanstaande donderdag is het weer tijd voor een Volle Maan-viering bij Triskal Healing Center te Delft. De viering staat in het teken van de Sneeuwmaan, die als thema ‘kiemkracht’ heeft. Vind jouw balans tussen licht en donker en besteed je energie aan uitvoerbare plannen, dat is waar het om gaat met deze maan.

De natuur is aan het ontwaken uit haar winterslaap. Het thema van de sneeuwmaan is dan ook ‘kiemkracht’. Deze kiemkracht heeft te maken met het feit dat we ons bewust moeten zijn dat niet elk zaadje dat op de aarde valt zal ontkiemen. Met andere woorden: niet elk idee dat in ons opkomt is praktisch uitvoerbaar. Deze maan is een ideaal moment om te kijken naar onze plannen en te kiezen welke we willen uitvoeren en welke we willen uitstellen of laten voor wat ze zijn. Geef je energie aan die plannen waarvan je weet dat je ze ook in depraktijk kunt brengen.

De Sneeuwmaan laat zien hoe zuiver deze periode van het jaar is. Door de onwezenlijkheid die ontstaat als er een sneeuwdeken over hetlandschap ligt, is dit het moment om contact te zoeken met andere werelden of werkelijkheden. Deze maan laat ons ook zien hoe hard de natuur kan zijn. Probeer een balans te vinden tussen het licht en het donker, het licht in jezelf maar ook je duistere kant.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Volle Maan-viering bij Triskal: sneeuwmaan
Lees ook:De sneeuwmaan vieren in Delft
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Volle Maan viering: Maan van de Dood
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>