Maak je eigen krachtvoorwerp

Krachtvoorwerpen zijn voorwerpen waar een bepaalde spirituele kracht vanuit gaat. Dit kan zowel een krachtschild als een ratel, buidel of elk ander voorwerp zijn. Door de oude indianen werden krachtvoorwerpen gebruikt als reflectie op hun gaven, maar ook voor bescherming en andere doeleinden. Op zondag 19 oktober kun je samen met Spiritueel Centrum De Quest je eigen krachtvoorwerp maken.

Een krachtvoorwerp kan helpen om te focussen op je doel, ankert je in deze realiteit en verbind je met je kern. Het geeft je bovendien bescherming en kracht op aards en spiritueel niveau.

Tijdens de workshop van de Quest werkt iedereen zelf aan een krachtvoorwerp, op sjamanistische wijze. De dag begint met een trancereis en gedurende de dag worden er verschillende andere rituelen gedaan.

"In het krachtvoorwerp verwerk je krachten die van jezelf afkomstig zijn maar ook vanuit de spirituele wereld," vertelt Caroline van de Quest. "Zo kun je bijvoorbeeld een afbeelding van je krachtdier of je horoscoop teken of andere symbolen erin verwerken." Er wordt met verschillende materialen gewerkt en natuurlijk is het ook mogelijk om zelf spullen meenemen die een bepaalde betekenis voor je hebben. Aan het eind van de dag wordt de workshop afgesloten met een ritueel, waar we ons krachtvoorwerp aanbieden aan de 'spirits'.

Voor meer informatie over deze workshop en andere activiteiten van centrum de Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Krachtvoorwerpen maken
Lees ook:Dieren en hun kracht
Lees ook:Je krachtdier ontmoeten
Lees ook:Ga op zoek naar de graal
Lees ook:Dieren en hun krachten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maak je eigen krachtvoorwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>