Vijfdelige workshopreeks over tantra

Wat is de filosofie van tantra en hoe kun je dit in je leven toepassen? Dat en meer kun je leren tijdens de workshop Tantric Touch, die op zondag 13 juli in Amsterdam wordt gegeven door Marcia Sanders en Rakesh Mijling.

De workshop 'Tantric Touch' is een onderdeel van een reeks van vijf workshops, die ook afzonderlijk zijn te volgen. Deze workshop is opgebouwd uit drie onderdelen: Tantric Heart Dance, Awakening the Senses, Entering your Sacred Space.

Onder het mom van 'Tantric Heart Dance' wordt, door middel van dans en beweging je prana, je levensenergie opgewekt. Dansen naar de aarde waardoor je 'gegrond' wordt. Daarna volgt een stilte dans waarin je je lijf laat bewegen zonder je hoofd te gebruiken.

'Awakening the Senses' betekent dat je je bezig gaat houden met meditaties, waarbij je gevoeliger wordt naar
jezelf en naar de ander. De meditaties zijn erop gericht naar binnen te keren en dichterbij je hart te komen. Je krijgt inzicht in wat onrust in je leven creeert.

Bij het derde onderdeel van de workshop, 'Entering your Sacred Space' keer je naar binnen om de verbondenheid te ervaren met jezelf en je omgeving.

De vijfdelige workshopreeks vindt plaats in de Delight Studio aan de Weteringschans te Amsterdam, op de volgende data: 13 juli, 3 augustus, 14 september, 23 november en 21 december. Wie geinteresseerd is in een of meerdere workshops, kan een kijkje nemen op de website van Rishis.
 

Lees ook:2 Mei uitgeroepen tot nationale dag van de liefde
Lees ook:Vanuit je hart leven met Tantric Touch
Lees ook:Vanuit je hart leven met Tantric Touch
Lees ook:OSHO Festival 2014
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vijfdelige workshopreeks over tantra

  1. costaric

    Hallo, ik vind dat je leuke stukjes plaatst op Ekudo’s. Wist je dat je je stukjes ook kunt plaatsen op InfoNu? Ik heb me in februari aangemeld op zowel InfoNu als op Ekudo’s. Op InfoNu heb ik nu 99 artikelen geplaatst, en door middel van de Adsense advertenties welke ze bij de artikelen plaatsen verdien ik daarmee maandelijks een paar honderd dollar. Het leuke is dat een artikel wat je op InfoNu plaatst vaak binnen enkele uren al op de eerste pagina staat bij de zoekresultaten van Google. Kijk eens of het je wat lijkt. Hier vind je meer info: http://www.infonu.nl/index.php?ref=6961 Ze hebben een uitgebreide rondleiding, maar natuurlijk kun je ook altijd bij mij terecht voor eventuele vragen. Heel veel succes met je stukjes verder.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>