Toveren met liefde

Energiewerk voor kinderen. Hoe geef je zoiets vorm? Briony van den Bussche heeft een workshop Integrated Energy Therapy® ontwikkeld speciaal voor kinderen tot 12 jaar. "Wist je dat jouw handen kunnen toveren?" zegt ze tegen haar jonge cursisten. "Dat is toveren met liefde."

"Als je bijvoorbeeld valt en een wondje hebt, dan kun je de warmte van je handen daarnaartoe laten stromen. Je handen praten dan met je lichaam en vertellen de celletjes dat ze niet bang hoeven te zijn, dat ze mogen ontspannen en genezen. Dit noemen we toveren met liefde." Dat is hoe Briony van den Bussche aan kinderen tot 12 jaar uitlegd hoe energiewerk, en met name Integrated Energy Therapy®, in elkaar zit.

Ook ouders en vrienden zijn welkom bij deze workshop, die kinderen op een speelse manier in contact brengt met energie en met Engelen. De kinderen leren de engelenenergie ontvangen door een simpel maar krachtig proces dat ‘hartlinken’ heet. Een hartlink maakt een verbinding met jouw engel.

De workshop Integrated Energy Therapy® vindt op woensdagmiddag 4 juni plaats in het Belgische Berchem. De deelnemende kinderen krijgen na afloop een pendel, een boek en een certificaat mee naar huis.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Tempelstralen.

Lees ook:Kinderen leren toveren met liefde
Lees ook:Engeltherapie-workshop voor kinderen
Lees ook:Cursus Integrated Energy Therapy ® I
Lees ook:Partner niet spiritueel, jij wel: wat nu?
Lees ook:‘Het Procesmodel’ van Willem Jan van de Wetering

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toveren met liefde

 1. Steven Vrancken

  Ha, Briony van Tempelstralen, haar ken ik ;-)

  Ja, ik weet dat ze fijne workshops met kinderen geeft, zeker een aanrader. Het is heel fijn voor kinderen om zichzelf te kunnen zijn,… pure speelse vreugdevolle creativiteit!

  Hartelijke groeten,
  En veel plezier met het toveren met liefde!

  Steven

  —-
  PianoLigConcert.be

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>