Sensitief Ouderschap

Schriftelijk cursusinstituut Civas biedt een interessante cursus voor (aanstaande) ouders: de cursus Sensitief Ouderschap. Sensitief ouderschap is iets dat je kunt leren en dat al tijdens je zwangerschap begint. Deze complete ouderschapscursus neemt je mee door het hele proces van je zwangerschap, de geboorte en de eerste jaren van het ouderschap.

Met de cursus volg je de ontwikkeling van uw kindje en ontdek je waar het in iedere levensfase behoefte aan heeft. Je leert een liefdevolle en zorgzame band opbouwen, zodat hij of zij tot een gezond en stabiel persoon kan opgroeien. De cursus geeft antwoord op vele vragen rond verzorging, groei, gezondheid en opvoeding. Centraal in de lessen staat steeds de warme en liefdevolle band tussen vader, moeder en kind. Sensitief ouderschap zorgt voor een hechte en liefdevolle band tussen je kind en jezelf.

Voor meer infrmatie over deze en andere cursussen kun je een kijkje nemen op de website van Civas.

Lees ook:Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Intuïtief opvoeden
Lees ook:Cursus Intuïtief opvoeden
Lees ook:CIVAS in een nieuw jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>